William Faulkner – Gabriel García Marquez

William Faulkner

William Faulkner

 

“…Mos o shqetso fort me qenë ma i miri i bashkkohsave të tu, o paraardhsave të tu… Kërko veç si mund të jesh ma i mirë se vetvetja…!”

“…Jeta, s’asht ajo e përditshmja e jetueme, po ajo çka vlen t’kujtohet dhe ashtu si ju kujtohet me ja rrëfye të tjerëve…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook