Tuqididi

 (460-397p.K.) – Vendimi

Tuqididi (460-397 p.K.)

Tuqididi (460-397 p.K.)

“Dy gjëra e kundërshtojnë marrjen e një vendimi të saktë:

nxitimi dhe zemërimi…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook