Nyjet-Arkivit për » Tuqididi «

Mathieu Aref – njohësi i mirë i historisë akuzon rëndë Mustafa Nanon.

Mathieu Aref - njohësi i mirë i historisë akuzon rëndë Mustafa Nanon. Ja deklarata e tij e plotë: Fyrjet po vazhdojnë kundra kombit shqiptar: dje kundra Skënderbeut dhe sot kundra zanafillës ilire të Lexo Me Teper.

Tuqididi

 (460-397p.K.) – Vendimi

“Dy gjëra e kundërshtojnë marrjen e një vendimi të saktë: nxitimi dhe zemërimi…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook