Thomas Fuller (1608- 1661) – Jeta

Thomas Fuller (1608-1661)

Thomas Fuller (1608-1661)

“Kemi lindë duke qarë,

jetojmë duke u ankuar dhe

do të vdesim të zhgënjyer…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook