Nyjet-Arkivit për » Thomas Fuller «

Thomas Fuller (1608- 1661) – Jeta

“Kemi lindë duke qarë, jetojmë duke u ankuar dhe do të vdesim të zhgënjyer…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook