Nyjet-Arkivit për » Zgjedhjet 25 prill 2021 «

Zgjedhjet në një demokraci të kontrolluar – nga Romeo Gurakuqi

Zgjedhjet në një demokraci të kontrolluar nga Romeo Gurakuqi Rezultati i zgjedhjeve të 25 prillit 2021, për cilindo vëzhgues të vëmendshëm dhe të përhershëm të jetës shoqërore dhe politike të Shqipërisë, nuk Lexo Me Teper.

Përtej Gjatësisë – Hiçi! – nga Shpend Sollaku – Noé

Përtej Gjatësisë - Hiçi nga Shpend Sollaku – Noé  Ishte Hiçi kur e sollën nga Franca në Shqipëri. E bënë kryetar komiteti të Tiranës (ky është termi që i shkon më mirë), pasi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook