Nyjet-Arkivit për » Revista “Kuq e Zi” «

Lek Pervizi, ikonë e qëndresës anti-komuniste – nga Frank Shkreli

Lek Pervizi, ikonë e qëndresës anti-komuniste nga Frank Shkreli* Në kuadër të 30-Vjetorit të botimit të revistës, “Kuq e Zi” me botues Lek Pervizin – piktorin e kampeve të vdekjes të regjimit barbar të Lexo Me Teper.

Lekë Pervizi i flet botës anglisht për krimet e ferrit komunist të Enver Hoxhës – nga Frank Shkreli

Lekë Pervizi i flet botës anglisht për krimet e ferrit komunist të Enver Hoxhës nga Frank Shkreli Me Lek Pervizin – ish-të përndjekurin e regjimit komunist të Enver Hoxhës – kam zhvilluar, Lexo Me Teper.

Në kërkim të një humanizmi të ri… Refleksione mbi librin “Mosdënimi i krimit është krim i ri” të studiuesit Thanas Gjika nga Neli Naço

Në kërkim të një humanizmi të ri… Refleksione mbi librin “Mosdënimi i krimit është krim i ri” të studiuesit Thanas Gjika nga Neli Naço Kur merr në dorë librin e Profesor Thanas Gjikës dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook