Nyjet-Arkivit për » Prona «

Grabiten e vidhen pronat e qajnë pronarët. Kujt t’i qahesh e t’i ankohesh? nga Eurial Vinka

I dashun Jozef, Të mora, për një shkrim që po të dërgoj, po pate mundësi të ia nisish një gazetë apo një adresë të volitëshme me padrejtësitë që po vazhdojnë të Lexo Me Teper.

Nji klithëm për qytetin tem nga Marsida T. Najdeni

Nji klithëm për qytetin tem nga Marsida T. Najdeni Qeveria e parë që hyni në Tironë qysh me bomjen e saj kryeqytet dhe mo s’shumti Zogu edhe pse ja morën pronën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook