Nyjet-Arkivit për » Paraja «

Andrew Carnegie (1835-1919) – Paraja

“Nuk ka klasë ma mjerisht të mjerueshme, se sa ajo që ka paratë dhe asgja tjetër…”

Mihail Bulgakov (1891-1940) – Paraja

“Mos ndoshta janë paratë ato, që na pengojnë për t’u shfaqur simpatikë…!?”

Alberto Moravia (1907-1990) – Paraja

“Për t’i fituar paratë duhet talent, për t’i shpenzuar ato duhet kulturë…”

Arthur Schopenhauer – Paraja

  “…Paraja asht lumtunia e njeriut në trajtë abstrakte, nëse Ai s’asht në gjendje me e gëzue lumtuninë njerzore në formë konkrete, ia kushton jetën veç parave…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook