Nyjet-Arkivit për » Nikollë Merrnaçaj «

Guximi i Nick Merrnaçajt – Martir i Demokracisë – rrëfen e ëma, Mri Merrnaçaj…

Guximi i Nick Merrnaçajt – Martir i Demokracisë rrëfen e ëma, Mri Merrnaçaj… (22 janar 1990 – 22 janar 2023) 33 vjetori i Vdekjes Mrì Dedja e Merrnaçajve, asht prej atyne grave Lexo Me Teper.

Nji dimën ma i zi si nata! – Dita e arrestimit të Nikollë Merrnaçajt – Savër, 15 janar 1980

Nji dimën ma i zi si nata! një rrëfim nga Jozef Radi  Dita e arrestimit të Nikollë Merrnaçajt - Savër, 15 janar 1980 Ishte 15 janari i vitit 1980… Ishte nji ditë e ftohtë dimni po Lexo Me Teper.

“Njeriu përballë Përbindëshit” – Dosjet e Musa Sinës libri i parafundit i Jozef Radit – korrik 2021

“Njeriu përballë Përbindëshit” – Dosjet e Musa Sinës libri i parafundit i Jozef Radit – korrik 2021 Mbas një pune realtivisht të gjatë, të shtrirë në disa vite në trajtimin e dosjeve Lexo Me Teper.

Për mihalin, mihalet dhe mihaleizimin e shoqërisë shqiptare… – reagim nga Jozef Radi

Për mihalin, mihalet dhe mihaleizimin e shoqërisë shqiptare… reagim nga Jozef Radi Mihal Ll. i përket nji kohe të hershme, rinisë sime ai iu shfaq ai një njeri i errët, e keqja Lexo Me Teper.

Nikollë Merrnaçaj në jetën time… – nga Jozef Radi

Nikollë Merrnaçaj në jetën time… nga Jozef Radi Nikollë Mërnaçin e kam njoftë si nji burrë të urtë, të shtruar dhe të mençëm. Nji malsor tipik kelmendas edhe pse mustaqet e shtëllungëta, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook