Nyjet-Arkivit për » Nënë Sava «

Savër, 20 Gusht 2015 – si ditë e përkujtimit të vuajtjes në Kampet e interrnimit

Savër, 20 Gusht 2015 - si ditë e përkujtimit të vuajtjes në Kampet e interrnimit nga Jozef Radi 20 gushti i 2015, për shumë nga ish të interrnuemit e Myzeqesë, ishte me Lexo Me Teper.

100 trëndafilë për nënë Savën… nga Jozef Radi

100 trëndafilë për Nënë Savën… dhe mungesa e opinionit human ndër ne… nga Jozef Radi Dhe ai urimi ynë aq i zakonshëm, të cilin e shohim si ma të lartën mundësi njerzore: “U Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook