Nyjet-Arkivit për » Marjana Bulku «

Vatra është institucion që i ka përballuar me punën në interes të Kombit të gjitha rrebeshet e kohrave – znj. Nazo Veliu i kthim përgjigje z. Elmi Berisha

  E njoh zonjën Nazo Veliu, qysh kur ishte vajzë gjimnaziste në shkollën e mesme 20 Tetori, në Lushnje, po edhe dhe si grua aktiviste dhe zonjë me integritet të lartë Lexo Me Teper.

Pritja e fshehtë e Kryeparlamentares Nikolla, gabimi i 4 i “Lidershipit” të Vatrës – nga Marjana Bulku

Pritja e fshehtë e Kryeparlamentares Nikolla, gabimi i 4 i “Lidershipit” të Vatrës nga Marjana Bulku Gabimet janë njerëzore… por jo të paqortueshme e të padënueshme… sidomos kur ato përsëriten. Mbyllja e Lexo Me Teper.

Si të dallosh një uzurpator – nga Marjana Bulku ( e përjetuar)

Si të dallosh një uzurpator nga Marjana Bulku ( e përjetuar) Ata hyjnë lehtësisht në mjediset tuaja të punës, të organizatës, etj, pa ndonjë meritë, as vlerë apo kontribut të veçantë. Mesa duket Lexo Me Teper.

Vatranët e bashkuar… dhe nji Vatër e mbyllur!

  Vatranët e bashkuar… dhe nji Vatër e mbyllur! Të nderuar Vatranë, Shpresoj që ky mesazh të ju gjejë të gjithë në shëndet të mirë dhe me shpirt të fortë për të përballuar Lexo Me Teper.

Vatra… një histori e së shkuarës! – nga Marjana Bulku

Vatra… një histori e së shkuarës! nga Marjana Bulku “E ardhmja, së largu na përqesh. Dhe ne, që as me kujtimet tona s’arrijmë të ngjajmë. E as të pranohemi siç jemi, s’guxojmë” Lord Byron Federata Panshqiptare Lexo Me Teper.

Më vjen keq që asgjë s’ka ndryshuar – nga Marjana Bulku

Marjana Bulku Më vjen keq që asgjë s’ka ndryshuar nga Marjana Bulku Duket se koha ka ecur mbrapsht kur shoh se si ende duartrokitet me ekzaltim, servilizëm dhe nënshtrim udhëheqja e kujtdo krahu Lexo Me Teper.

Për liderin e shekullit të ri nga Marjana Bulku

Për liderin e shekullit të ri nga Marjana Bulku  E ke të vështirë të shmangësh subjektivizmin kur ndjek komunikimin e një bashkëmoshatareje me të cilën ke ndarë kohë të bukura në auditore Lexo Me Teper.

Librat janë hakmarrja jonë kundër së keqes që kaluam… – nga Visar Zhiti

Librat janë hakmarrja jonë kundër së keqes që kaluam… nga Visar Zhiti Mesazh i shkrimtarit Visar Zhiti, në promovimin në “Vatër” të librave të bashkëvuajtësit të tij Dine Dine “Alida” dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook