Nyjet-Arkivit për » Johannes Hahn «

Letërkëmbime me Institucionet Europiane rreth ringjalljes së Fantazmave të Komunizmit Gjergj Jozef Kola

Nga Leterkembimet me Institucionet Europiane rreth ringjalljes se Fantazmave te Komunizmit Gjergj Jozef Kola Na jena vetëm nji pikë uji në oqean…” Nane Tereza. Shqetësimi jem për plehun e kuq që vazhdon me mbytë vendlindjen, Lexo Me Teper.

Përgjigje e Letrës së Kujtim Cekanit nga Komisioni E.U.

Përgjigje e Letrës së Kujtim Cekanit   nga Komisioni E.U. Para disa ditësh Qytetari Kujtim Cekani i drejtoi nji leter Komisionerit Johannes Hahn ku shprehte shqetesimin per moshapjen e Dosjeve dhe manipulimin e procesit te Lexo Me Teper.

Dekomunistizimi i shtetit Shqiptar – i shërben dekriminalizimit të tij! Letër e Hapur nga Kujtim Cekani

Dekomunistizimi i shtetit Shqiptar – i shërben dekriminalizimit të tij! Letër e Hapur nga Kujtim Cekani Një ish i persekutuar i shkruan Komisionerit Hahn, për Hapjen e Dosjeve dhe Ligjin e Lustracionit. To Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook