Nyjet-Arkivit për » Gjon Kurti «

Piktura dhe etnosi i piktorit dhe etnografit Simon Rrota nga Besi Bekteshi

Piktori Simon Rrota Jeta dhe vepra e nji Piktori Mësues Simon Rrota lindi në Shkodër më 23 tetor 1887. I jati, Gjush Rrota, i kushtoi vëmendje shkollimit të fëmijëve. Nga djemtë, Lexo Me Teper.

Ndalu për pak edhe ti… te Vorret e Rrmajit… Refleksion Jozef Radi

Ndalu për pak edhe ti… te Vorret e Rrmajit… Refleksion nga Jozef Radi Te Vorret e Rrmajit jeton nji pjesë e pavdekshme e jetës dhe kulturës shkodrane… e jo veç shkodrane po Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook