Nyjet-Arkivit për » Alba Kepi «

Udhë të mbarë Fjalës së Lirë… nga Adriatik Riza Dosti Themelohet Unioni i Gazetarëve Shqiptarë Profesionistë të Diasporës… [UGSHPD]…

Udhë të mbarë Fjalës së Lirë… nga Adriatik Riza Dosti Themelohet Unioni i Gazetarëve Shqiptarë Profesionistë të Diasporës [UGSHPD] Me 6 qershor 2021, përmes një takimi në ZOOM të 12 antarët e këtij Lexo Me Teper.

“Isha e lumtur për diferencën time…” – nga Alba Kepi

“Isha e lumtur për diferencën time…” nga Alba Kepi Mes meje dhe të gjithë anëtarëve të familjes time nuk ekzistonte një gënjeshtër e zbukuruar.  Historia jonë qe historia e qytetit tim.  E njihnin të gjithë e askush nuk Lexo Me Teper.

Sulejman Lleshi – Tironsi i Kosovës – nga Alba Kepi

Sulejman Lleshi – Tironsi i Kosovës nga Alba Kepi   Më 14 gusht të këtij viti, drejtori i dikurshëm i gjimnazit të Gjakovës, antikomunisti Sulejman Lleshi do të kishte mbushur plot një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook