Ralph Waldo Emerson (1803-1882) Sekreti i Forcës

Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

“Përqëndrimi

asht sekreti i forcës në politikë, në luftë dhe në tregëti,

me pak fjalë, në krejt drejtimin e çeshtjeve njerzore…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook