Mark Twain (1835-1910) – Debati

Mark Twain (1835-1910)

Mark Twain (1835-1910)

“Mos u lodhni ndër debate me budallenjtë,

pse ata të tërheqin në nivelin e tyne,

dhe mandej të mposhtin me përvojat e tyne…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook