Nyjet-Arkivit për » Debati «

Mark Twain (1835-1910) – Debati

“Mos u lodhni ndër debate me budallenjtë, pse ata të tërheqin në nivelin e tyne, dhe mandej të mposhtin me përvojat e tyne…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook