Fjalë të urta të hebrejve për paranë

Ylli i Davidit dhe shkrimi Hebraik

Ylli i Davidit dhe shkrimi Hebraik

Fjalë të urta të hebrejve për paranë

1.Ata që s’kanë pare s’kanë asgja, po ata që kanë pare s’kanë gjithçka!
2.Gjithçka rrotullohet rreth bukës dhe vdekjes.
3.N’se ke pare n’xhep je i bukur, inteligjent e këndon mirë gjithashtu!
4.Mos u ban njaq i ambël, sa t’hanë, as njaq i hidhtë, sa me të vjellë.
5.Paret nuk të bajnë të lumtun, po me to qahet ma pak.
6.N’derë të suksesit keni me gjetë të shkrueme dy fjalë: Hymja dhe Dalja!
.
Përshtati jozef radi

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook