Nyjet-Arkivit për » Fjalë të urta «

Fjalë të urta të hebrejve për paranë

Fjalë të urta të hebrejve për paranë 1.Ata që s’kanë pare s’kanë asgja, po ata që kanë pare s’kanë gjithçka! 2.Gjithçka rrotullohet rreth bukës dhe vdekjes. 3.N’se ke pare n’xhep je i bukur, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook