Edmondo De Amicis (1846-1908) – Nana

Edmondo De Amicis (1846-1908)

Edmondo De Amicis (1846-1908)

“Edhe nji vrasës që respekton nanën e vet,

ka ende diçka të ndershme e bujare në zemër;

edhe ma i lavdishmi i njerzve, që i shkakton dhimbje dhe e fyen atë,

s’asht tjetër veçse nji krijesë e ulët…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook