Nyjet-Arkivit për » ’Edmondo de Amicis «

Edmondo De Amicis (1846-1908) – Nana

“Edhe nji vrasës që respekton nanën e vet, ka ende diçka të ndershme e bujare në zemër; edhe ma i lavdishmi i njerzve, që i shkakton dhimbje dhe e fyen Lexo Me Teper.

Scrittori Italiani in Albania degli anni ‘30 Dr. Lazër Radi

Scrittori Italiani in Albania degli anni ‘30 da Dr. Lazër Radi Come in tutti i campi, in quello politico, economico, sociale, scientifico e culturale, abbiamo avuto un attimo di sospensione, dico Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook