A janë Shqiptarët një prej 12 fiseve të përzgjedhura…?!

10 Franka Shqiptare 1905

10 Franka Shqiptare 1905

A janë Shqiptarët një prej 12 fiseve të përzgjedhura…?!

Përgatiti: Ferdinand Veliu

“Nëse bota do mësojë të vërtetën për shqiptarët, atëherë historia botërore do të shkruhet ndryshe!”
Në foto, është Dhjetë Frankshi, i cili daton Majin e vitit 1905, ky emetim monedhe i kryer rreth shtatë vite para shpalljes se Pavarsisë, hedh dritë më shumë se gjithë librat e historisë mbas kësaj date, të marra së bashku.
Qarqe të caktuara europiane – antishqiptare, qëllimisht kanë bërë shkatërrimin e historisë së njërit prej 12 fiseve të përzgjedhur.
Çfarë fshihnin Aleksandri, Pirro, Bardhyli, Teuta, Skënderbeu… dhe pse ky komb di kaq shumë pak për historinë e vet?! Pse shumë prej Perandorëve romakë dhe Papëve të Romës vinin nga ky popull?! Kush e zhduku Yllin e Davidit nga flamuri më i vjetër në botë?! Pse kombe të ndryshëm kanë mijra fjalë nga shqipja e vjetër në gjuhët e tyre?! Çfarë flitet në Librin e Shenjtë që Papët ia dorëzojnë njeri tjetrit?! Pse të gjithë kanë frikë nga hakmarrja profetike, e cila çon në ndërtimin e rendit të ri botëror!? Pse “të përzgjedhurit” gradualisht po rregullojnë formën fillestare të Fisit të zgjedhur, i cili quhej “Njerzit e Artë” (Arianët)?!  Për shkak të pastërtisë dhe bukurisë?! Pse përkthimi leksikor i kësaj fjale përkon çuditërisht me emrin Ilir?

Ana e pasme e 10 Franka Shqiptare - Maj 1905

Ana e pasme e 10 Franka Shqiptare – Maj 1905

Pse shumë sundimtarë në Amerikë, Afrikë, Azi, Europë zgjidhnin drejtues nga Vendi ku Lind Dielli?! (Argjentinë, Egjipt, Turqi, Itali, Vatikan, Arabi, etj) Pse raca e zgjedhur ngjall frikë të përhershme tek të ardhurit inferiorë?! Pse u urdhërua prishja e objekteve të kultit si mbartëse të dëshmive që do hidhnin dritë në shekuj. Çfarë fshihet në nëntokën e të zgjedhurve dhe pse ka qenë kaq e ngadaltë nxjerrja e tyre në dritë?! A ka qenë e shkruar shqipja në alfabet tjetër dhe pse u ndryshua…?!
Janë me qindra pyetje me përgjigje.
Një gjë është fakt, ky shekull është i “Njerzve të Artë.”
Ata po kujdesen për këtë.
http://www.gazetaminerva.com

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , , , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook