Vepra e botuar e Kasem Trebeshines

 Vepra e botuar e Kasem Trebeshines

Vepra të botuara mbas vitit 1991

1 – Stina e stinëve, Shkup 1991 (Stina e stinëve, Odin Montvalsen, Fshati mbi shtatë kodrina)
2 – Legjenda e asaj që iku, Tiranë 1992
3 – Koha tani, vendi këtu, tregime, Tiranë 1992
4 – Historia e atyre që s’janë, komedi tragjike, Prishtinë 1992
5 – Qezari niset për luftë, roman, Tiranë 1993
6- Lirika dhe satira, Tiranë 1994,
7 – Rruga e Golgotës, roman Tiranë 1994
8 – Mekami, Prishtinë 1994
9 – Hijet e shekujve, novela, Prishtinë 1996
10 – Ëndrra dhe hije, drama, Tiranë 1996
(Ëndërr e përjetshme, Nata e vitit të ri, Frika dhe krimi, Muzeu, Një ëndërr në mes të Evropës)
11 – Nata para apokalipsit, esseistikë, Tiranë 1999
12 – Ku bie Iliria? novela dhe tregime Tiranë 2000
13 – Kënga shqiptare, roman i gjatë në 5 vëllime, Tiranë 2001

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Foto-Video  Etiketat: , , , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook