Nyjet-Arkivit për » Marsida Najdeni «

Jeta mahnitëse e Xhemal Farkës – Marsida Najdeni

Nuk e mbaj mend kur e kam hasë për herë të parë emrin e Xhemal Farkës, por duke qenë se sa herë shikoj mbiemna tironas e shënoj diku emrin që Lexo Me Teper.

Kuzhina e Ballkanit: Trahanaja nga Elsa Pichon

Kuzhina e Ballkanit: Trahanaja nga Elsa Pichon (francezja e natyralizuar shqiptare) Braktisni sushin, tutje me fahitat, ju siguroj se ekstravaganca e re e kuzhinës do të jetë: Ballkani. Nga Nju Jork në Londër Lexo Me Teper.

Nënkampioni i botës lënë në hije… Marsida Najdeni

Nënkampioni i botës lënë në hije… nga Marsida Najdeni I pari shqiptar fitues i një medalje në Olimpiadë. Ai vdiq, pa e ditur se ishte fituesi i medaljes së argjendë në Olimpiadën Lexo Me Teper.

“Ëndrra e ndaluar, por jo e pajetuar e Nuri Beshirit” Marsida Najdeni

“Ëndrra e ndaluar, por jo e pajetuar e Nuri Beshirit” shkrim nga Marsida Najdeni Familja e shquar e Beshirëve, që nga i pari i tyre e deri tek pinjollët e fundit. Nëpërmjet Lexo Me Teper.

Mendime te nje qytetarje… nga Marsida Najdeni

Mendime te nje qytetarje… nga Marsida Najdeni E dua qytetin tim! Tiranën është vështirë mos ta duash nëse je lindur e rritur aty me breza. Syresh çdo kush do të shprehej kështu Lexo Me Teper.

Kur harrohet ajka e një shoqërie… nga Marsida Najdeni

Kur harrohet ajka e një shoqërie… nga Marsida Najdeni Kushtuar Profesor Gëzim Kaceli, krijuesi i dhjetra valleve folklorike Shqiptare… dhe jo vetëm Atij… m.najdeni Gëzim Kaceli ishte dhe mbetet një model i rrezatmit Lexo Me Teper.

Historia e Cenit – (MTN)

Historia e Cenit -  (MTN) Humor pikant m’dialektin e Tironës Ka qen i burr ke lagjia jon, pastë rafmet, qi e qujshin Cen. Me origjinë ishte kosovar, po i ardhë kahone mo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook