Nyjet-Arkivit për » Arben Imeri «

Bashkë, si një degë e paqme ulliri… – nga Arben Imeri

Bashkë,  si një degë e paqme ulliri… nga Arben Imeri Balo nuk tregon shumë për vuajtjet, kërkon t’i harrojë. Ç’të të tregoj, më thotë, lotët e nënës time që qante çdo ditë? Ka Lexo Me Teper.

Tërmeti… përmes atyre që e kanë vuajtur tërmetin… – nga Arben Imeri

Tërmeti… përmes atyre që e kanë vuajtur tërmetin… nga Arben Imeri O miq! Do kalojë, nuk ka si të ndodhë ndryshe. Pak durim, shumë kurajo dhe mundohuni të ruani gjakftohtësinë. Flas Lexo Me Teper.

Ekspozita e të mbushurve – tregim nga Arben Imeri

Ekspozita e të mbushurve tregim nga Arben Imeri Si bari’ shpirtëror dhe kulturor, Konica u foli për dy orë rresht disa bejlerëve shqiptarë që kishin shkuar ta takonin në Boston. Në sallë, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook