Sophia Loren (1934) – Sensualiteti

Sophia Loren (20 shtator 1934)

Sophia Loren (20 shtator 1934)

“Sensualiteti (sex-appeal)

asht pesdhjetë përqind ajo çka ti je,

dhe pesëdhjetë përqind,

ajo çka tjerët mendojnë se ti je…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,
Një përgjigje
  1. shehi lola Tha:

    Të jetë kështu 50 me 50, qenka balancë e shkëlqyer!

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook