Ernest Koliqi (1903-1975)

Ernest Koliqi (1901-1975)

Ernest Koliqi (1903-1975)

Vetëm një popull i kulturuar
ka të drejtë t’i kërkojë të drejtat e veta
dhe t’u imponohet të tjerëve…
Ernest Koliqi

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat:

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook