Nyjet-Arkivit për » Shirley Bassey «

Wellsi dhe magjia e Portmerion Village… – nga Rebeka Jegeni

Wellsi dhe magjia e Portmerion Village… nga Rebeka Jegeni Wellsi është një nga të 4 vendet e kombet që përbëjnë Mbretërinë e Bashkuar.Ai shtrihet në pjesën juglindore të Mbretërisë, me sipërfaqe 20.799 Lexo Me Teper.

Përvjetori i 70-të i mbretërimit të Elisabetës së II-të – nga J. Ridley – Becc

Mbreteresha Elizabet e II – ne Skoci – 2022 Përvjetori i 70-të i mbretërimit të Elisabetës së II-të nga J. Ridley – Becc Këto ditë, nga 2 Qershori 2022, Britania po feston 70 Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook