Nyjet-Arkivit për » Ministria e Drejtesise «

Rrëfime nga Katovica Shqiptare nga Kujtim Cekani

Rrëfime nga Katovica Shqiptare nga Kujtim Cekani I ati në burgje ngulte thumba pishe në thonj… e bija dëmshpërblente burgjet!! . Ishte viti 2004. Vija nga Italia në Shqipëri dhe ndaloj tek daja im Lexo Me Teper.

Dosjet e hapura me ligj do kalojmë në dosje të mbyllura… nga Kastriot Dervishi

Dosjet e hapura me ligj do kalojmë në dosje të mbyllura… nga Kastriot Dervishi Me rastin e krijimit të një hallke burokratike të panevojshme Kam qenë kundër krijimit të një organi të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook