Nyjet-Arkivit për » Mburoja Legjendare «

Akili: Mburoja e tij legjendare dhe simbolika e saj e veçantë…

Akili: Mburoja e tij legjendare dhe simbolika e saj e veçantë Akili ishte nga heronjtë më të famshëm dhe trima të antikitetit “Vendos tokën, vendos detin, vendos qiejt lart, vendos diellin e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook