Nyjet-Arkivit për » Marilyn Monroe «

Sikur t’i dhurohej sot tufa me 90 drandofille Marilyn Monroe-s

Marilyn Monroe… (1 qershor 1926 – 1 qershor 2016) Sikur t’i dhurohej sot tufa me 90 drandofille Marilyn Monroe-s Marilyn Monroe sot do të ishte 90 vjeçe! Hyjnesha e Hollywoodit, me flokët bjond, me Lexo Me Teper.

Marilyn Monroe (1926 -1962) – Falenderimi

“Kam mësue qysh e vogël me ecë vetë, dhe s’kam pranue leksione për me falenderue askënd…”

Marilyn Monroe (1926 -1962) – Këshillë

“Jo, s’asht pamja ajo që godet, po mënyra si shprehesh… s’asht trupi ai që pëlqehet, po mënyra si e lëviz atë… s’asht fiziku ai që josh, por mënyra e sjelljes së Lexo Me Teper.

Marilyn Monroe (1926-1962) Kujtesa

“Shpesh m’duhet me harrue se çka dëshiroj, dhe me i kujtue vetes se çka meritoj… “
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook