back to top
29.5 C
Tirana
E mërkurë, 24 Korrik, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Mal Berisha

Vatra – Një histori e së shkuarës – nga Marjana Bulku

Vatra - Një histori e së shkuarës nga Marjana Bulku “E ardhmja, së largu na përqesh. Dhe ne, që as me kujtimet tona s’arrijmë të ngjajmë. E as...

Mendjet e shëndosha dhe shpirtërat e qetë… e shpëtojnë Vatrën – nga Mal Berisha

Mendjet e shëndosha dhe shpirtërat e qetë... e shpëtojnë Vatrën* nga Mal Berisha Thirrje Vllaznore, Drejtuar anëtarëve dhe drejtuesve të Federatës Pan-Shqiptare të Amerikës “Vatra” Të dashur Vatrane...

Vatra… një histori e së shkuarës! – nga Marjana Bulku

Vatra… një histori e së shkuarës! nga Marjana Bulku “E ardhmja, së largu na përqesh. Dhe ne, që as me kujtimet tona s'arrijmë të ngjajmë. E as të...

Një ngjashmëri midis Teatrit Kombëtar dhe Akademisë së Studimeve Albanologjike – nga Mal Berisha

Një ngjashmëri midis Teatrit Kombëtar dhe Akademisë së Studimeve Albanologjike nga Mal Berisha Të dashur anëtarë, studiues, punonjës të Akademisë së Studimeve Albanologjike - ASA! A ju...

Dhjetë hapat e Qeverisë për shpopullimin e Shqipërisë – nga Mal Berisha

Dhjetë hapat e Qeverisë për shpopullimin e Shqipërisë nga Mal Berisha Dhjetë hapa që ndërmori qeveria aktuale për të shpopulluar Shqipërinë: Hapi nr. 1 - Manipulimi...

Shkolla e mesme profesionale Charles Telford Erickson “priti” sot nxanësit e shkollës që mban emrin e tij

Shkolla e mesme profesionale Charles Telford Erickson “priti” sot nxanësit e shkollës që mban emrin e tij Golem, Kavajë, 27 shtator 2021 Sot nxënësit e shkollës Profesionale...

Arbëreshi Regis Philbin – Legjenda e Televizionit Amerikan – nga Mal Berisha

Arbëreshi Regis Philbin - Legjenda e Televizionit Amerikan nga Mal Berisha Regis Philbin, një legjendë e televizionit amerikan, ka ndërruar jetë dy ditë më parë. Emri...

Poezia Antologjike “If” – e Rudyard Kiplingut – përkthyer prej 15 autorëve shqiptarë

Rudyard Kipling (1865-1936) Poezia Antologjike "If" - e Rudyard Kiplingut - përkthyer prej 15 autorëve shqiptarë Poezia “If…” e Rudyard Kiplingut është ndër poezitë me më...

Diskriminimi i qeverisë së sotme ndaj Veriut të Shqipërisë – nga Mal Berisha

Diskriminimi i qeverisë së sotme ndaj Veriut të Shqipërisë  Monizmi krahinor nga Mal Berisha Disa ditë më parë filloi një debat në rrjetet sociale rreth shpërpjestimit...

Shëmbet Shkolla Bujqësore Amerikane “Charles Telford Erickson” në Golem të Kavajës – nga Mal Berisha

Shëmbet Shkolla Bujqësore Amerikane “Charles Telford Erickson” në Golem të Kavajës nga Mal Berisha E themeluar me 20.09.1925, ajo bashkë me Shkollën Teknike “Harry Fultz”, ishte...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.