back to top
27.5 C
Tirana
E hënë, 20 Maj, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Luigj Gurakuqi

Familja Juka: Mes nderimeve dhe persekutimit Anila Dushi

Familja Juka, Mes nderimeve dhe persekutimit nga Anila Dushi (2010) Pronarë tokash, përpunues mëndafshi dhe tregtarë, pjesëtarë të familjes Juka, kontribuan edhe financiarisht për luftën...

Dinamika e Demokracisë Shqiptare esse Dr. Lazër Radi

Dinamika e Demokracisë Shqiptare esse nga Dr. Lazër  Radi (1991) Shprehja se "Shqipëria nuk ka tradita pluraliste e demokratike" më dha shtysë të shkruaj këtë...

Mendime mbi trajtimin e nji gjuhe letrare shqipe M.Merlika

Mendime mbi trajtimin e nji gjuhe letrare shqipe Mustafa Merlika - Kruja (1940) Fjala Review Përpiluesat e programës së çfaqjeve qi po bâhen me rasën...

Mësuesi që la gjurmë n’shkollën shqipe te Kosovës – nga Dr. Lazër Radi

Mësuesi që la gjurmë në shkollën shqipe të Kosovës nga Dr. Lazër Radi Fragmente nga biografia e mësuesit dhe atdhetarit Ndue Kolë Vorfi Në historinë pedagogjike kombtare...

Bashkimi dhe Pajtimi Kombtar si ideollogji e së arthmes…

Bashkimi dhe Pajtimi Kombtar si ideollogji e së arthmes... Fjalim i mbajtur nga Dr. Lazër Radi para mbledhjes së këshillit të zgjeruar organizues të kuvendit Ky...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.