Nyjet-Arkivit për » Lindita Komani «

Kishat e braktisura të Roskovecit – nga Lindita Komani

Kishat e braktisura të Roskovecit* nga Lindita Komani Pak ditë më parë u gjenda për punë në Roskovec dhe vizitova kishën e Shën Nikollës dhe kishën e Shën Gjergjit, dy vendndodhje fetare Lexo Me Teper.

Udhëtimi drejt origjinës – nga Lindita Komani

Udhëtimi drejt origjinës  nga Lindita Komani Udhëtimi im i parë në origjinë për mua ka qenë ndër më interesantët e të rëndësishmit, ndoshta për arsyen e thjeshtë se ka qenë i larmishëm, Lexo Me Teper.

Fondi i librit dhe përkthimi i autorëve shqiptarë në të – nga Lindita Komani

Fondi i librit dhe përkthimi i autorëve shqiptarë në të nga Lindita Komani Në një artikull të shkruar kohë më parë kam bërë një lloj krahasimi të thjeshtë kthjelltësues mes Shqipërisë dhe Lexo Me Teper.

Teatri Kombëtar – Qytetaria përtej fjalëve! – Album fotografik

P.S. Eshtë i lutur kushdo, që disponon foto të ditës së vendosjes së gërmave të Tatrit Kombëtar, të bëhet pjesë e këtij albumi fotografik historik…

Hiqet natën emri i Teatrit Kombëtar nga fasada – Opinione

Hiqet natën emri i Teatrit Kombëtar nga fasada – Opinione . Lindita Komani Sot, natën, hajdutçe siç e kanë bërë gjithçka deri tani që prej ditës kur qeverisin e sidomos që prej kur Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook