Teatri Kombëtar – Qytetaria përtej fjalëve! – Album fotografik

Avni Delvina: Simbol i qëndresës qytetare!

Avni Delvina: Simbol i qëndresës qytetare!

Adriana Kalaja: Sa herë ju t'i hiqni, aq herë do t'i vemë. Teatri  Kombëtar nuk do të prishet

Adriana Kalaja: Sa herë ju t’i hiqni, aq herë do t’i vemë. Teatri Kombëtar nuk do të prishet

Rudi Erebara: U kry! U kry Bacë!

Rudi Erebara: U kry! U kry Bacë!

Lindita Komani: Fjala Teatri Kombëtar prej sot merr një kuptim të panjohur më parë

Lindita Komani: Fjala Teatri Kombëtar prej sot merr një kuptim të panjohur më parë

Lindita Komani: Teatri Kombëtar është i yni! Një ditë e madhe për këtë qytet dhe shtet.

Lindita Komani: Teatri Kombëtar është i yni!
Një ditë e madhe për këtë qytet dhe shtet.

 Leonardo Voci: Dashnorët e Teatrit dhe Tironsit e Vërtetë me vendosmëri i rivendosën ditën Gërmat...

Leonardo Voci: Dashnorët e Teatrit dhe Tironsit e Vërtetë me vendosmëri i rivendosën ditën Gërmat…

Elona Caslli: Mirënjohje dhe thjesht mirënjohje për djemtë e mbarë të familjes Budina

Elona Caslli: Mirënjohje dhe thjesht mirënjohje për djemtë e mbarë të familjes Budina

Shqipe Saraçi: Një spektakël demokracie! A mund të prangosen shkronjat?!

Shqipe Saraçi: Një spektakël demokracie! A mund të prangosen shkronjat?!

Nevila Jaupaj: Respekt, për të gjithë ata që rezistojnë dhe s'u tërhoqën për asnjë sekondë nga kjo kauzë!

Nevila Jaupaj: Respekt, për të gjithë ata që rezistojnë dhe s’u tërhoqën për asnjë sekondë nga kjo kauzë!

Avni Delvina - Fotomontazh: Tetari Kombëtar - Beteja per ndryshimin  e klimës politike shqiptare

Avni Delvina – Fotomontazh: Tetari Kombëtar – Beteja per ndryshimin e klimës politike shqiptare

P.S. Eshtë i lutur kushdo, që disponon foto të ditës së vendosjes së gërmave të Tatrit Kombëtar, të bëhet pjesë e këtij albumi fotografik historik…

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , , , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook