Nyjet-Arkivit për » Greqia e Lashtë «

Letër një intelektuali të lartë… nga Robert Martiko

Letër një intelektuali të lartë… nga Robert Martiko Mund të bie dakord me shumë gjëra me ty Agron, por kurrsesi me Artin e Realizmit Socialist me përfaqësues Kadarenë e Agollin dhe gjithë Lexo Me Teper.

Gurët e Borxheve… nga Klodi Stralla

Gurët e Borxheve… nga Klodi Stralla Persiatje rreth krizës greke Ka një thënie shumë kuptimplote nga fusha e huamarrjes (borxhit), që thotë se “…Kur borxhi është i vogël, koka i dhemb atij Lexo Me Teper.

Rreth Fjalorit të Tahir Kolgjinit nga Prof. Miftar Spahija

Rreth Fjalorit të Tahir Kolgjinit nga Prof. Miftar Spahija In Memoriam Sikur keni me e venrue, ky shkrim asht bâ para dydhetë vjetësh, piknisht me 9 tetuer 1970. Për disá arsyena jashta menimeve Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook