Nyjet-Arkivit për » Genocidi «

At Gjergj Fishta – “Kosova është e Jona…” material nga Paulin Zef Zefi

At Gjergj Fishta – “Kosova është e Jona…” material nga Paulin Zef Zefi (Fjalimi i Atit të Kombit Shqiptar, kur ishte Deputet i Shkodrës dhe Zv. Kryetar i Parlamentit të parë Shqiptar Lexo Me Teper.

Ringjallja e Enver Hoxhës nga Frank Shkreli

Ringjallja e Enver Hoxhës nga Frank Shkreli Nuk mjaftonte portreti po duheshin edhe ylli i kuq dhe drapri e çekani të bolshevizmit kriminal stalinian. Turpi i kalon kufijtë dhe fyerja ndaj Lexo Me Teper.

“Të tregosh që s’ke harruar, do të thotë se po fal!”

 “Të tregosh që s’ke harruar, do të thotë se po fal!” nga Jozef Radi 27 janari “Dita e Kujtesës” “…Kurrë s’do t’i harroj ato çaste kur ma vranë Zotin dhe shpirtin tim, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook