Nyjet-Arkivit për » Dita e Verës «

E vërteta ime… edhe politike – nga Flutura Açka

E vërteta ime… edhe politike nga Flutura Açka Të dashur Miq, Ju falenderoj të gjithëve, të njohur e të panjohur që më keni shkruar, i jam thellësisht mirënjohëse kujdesit tuaj! Kanë kaluar vetëm pak Lexo Me Teper.

Gëzuar Ditën e Verës! Ese e gjatë nga Prof. Dr. Lutfi Alia

Gëzuar Ditën e Verës! Ese e gjate nga Prof. Dr. Lutfi Alia Më 14 mars, në një atmosferë festive, shqiptarët kremtojnë Ditën e Verës, që ishte, është dhe do të jetë festa Lexo Me Teper.

Dita e verës – le Jour de l’Eté… nga Elsa Pichon*

Dita e verës – le Jour de l’Eté… nga Elsa Pichon* Përktheu Marsida Najdeni – Tufina Dita e Verës, shënon zgjimin e natyrës në Shqipëri, e cila përkon me 14 marsin. Prej nga Lexo Me Teper.

Dita e Verës Shqiptare nga Prof. Dr. Lutfi Alia

Dita e Verës Shqiptare nga Prof. Dr. Lutfi Alia …Dita e Verës, ka qenë, mbetet dhe do të jetë përherë mbi të gjitha festat e tjera politike e fetare. Është folur shpesh, Lexo Me Teper.

Qeroska… rrëfim nga Klodi Stralla

Qeroska… rrëfim nga Klodi Stralla Kujtime fëmijërie në prag të ndrrimviteve. Mbrëmë po ndiqja në Tv pamje nga Korça, duke rënë borë dhe vetiu kujtimet më shpunë shumë e shumë vite pas, Lexo Me Teper.

Mendime te nje qytetarje… nga Marsida Najdeni

Mendime te nje qytetarje… nga Marsida Najdeni E dua qytetin tim! Tiranën është vështirë mos ta duash nëse je lindur e rritur aty me breza. Syresh çdo kush do të shprehej kështu Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook