Nyjet-Arkivit për » Albert Einschtain «

Albert Einschtain (1879-1955) – Suksesi

“N’se dëshiron sukses mjafton me ba diçka që e ndjen dhe diçka që beson… e suksesit s’i mbetet tjetër veç me ardhë…!”

Albert Einschtain (1879-1955) – Përballja

“Shpirtnat e mëdhenj kanë luftue gjithnji ballas me egërsinë kundërshtuese të mendjeve mediokre…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook