Paolo Coelho (1947) – Guximi

Paulo Coelho

Paulo Coelho (1947)

“Bota asht në duert e atyne që kanë guxim me andrrue,

dhe me i ndjekë rreziqet e të jetuemit të andrrave të tyne…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook