Panairi Munguar i Librit: Tiranë 2020 – & Shtëpia Botuese “Jozef”

Shtëpia Botuese "Jozef"

Shtëpia Botuese “Jozef”

Panairi Munguar i Librit: Tiranë 2020

dhe Shtëpia Botuese “Jozef”

Panairi i Librit: Tiranë 2020 – për arsye të Covit-19 nuk u organizua, Megjithate Shtëpia Botuese “Jozef” njofton gjithë lexuesit se librat mund t’i shpërndajë me postën e shpejtë.
Çdo klient mund të futet në faqen www.kad.al dhe aty mundet të zgjedhë librin që dëshiron.
Te faqja e kontaktit, mund të na dërgoni kërkesën, dhe duke na dhënë edhe adresën. Libri ose librat do ju dërgohet në shtëpi, nëpërmjet Albanian Courier. Shpenzimet e postës, janë të përfshira në çmimin e librit – librave. Kjo vlen vetëm për porositë brenda Shqipërisë. Për jashtë shtetit tarifat ishin mjaft të larta.
Ju mirëpresim për t’iu shërbyer interesave tuaja dhe Ju urojmë gjithë të mirat…
Shtëpia Botuese “Jozef”
.
Libra të Shtëpisë Botuese "Jozef"

Libra të Shtëpisë Botuese “Jozef”

Në Shtëpinë Botuese “Jozef”

Do të gjeni tetë vepra nga Vepra e Plotë e Lazër Radit

1.Mjegullnaja e nji Kohe të Largët – Prizreni
2.Gjurma t’nji Ditari të Djegun – Shkodra
3.Vorbulla të jetës Universitare -Roma
4.Një verë me Migjenin
5.Shqipëria e Viteve ’30
6.Ministri i Hekurt – Mirash Ivanaj
7.Poetika e Lazër Radit
8.Novelistika e Lazër Radit
.
Lazër Radi - "Trilogjia e Jetës"

Lazër Radi – “Trilogjia e Jetës”

Përkthime nga Lazër Radi

1.Sekreti i Anglisë – Leo Ferrero
2.Stalini Moxarti dhe Maria Judina – Jevrem Bërkoviq
3.Apologjia e Sokratit – Kritoni- Fedoni- Simpoziumi – Vepra e Platonit –
4.Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve – Mark Milani
5.Qytete dhe Fantazma – Jovan Duçiq
6.Leksione Endrrash dhe Shpirtërash – Freud & Jung
7.Enciklopedi e Historisë së Botës – I – John Boële
8.Enciklopedi e Historisë së Botës – II – John Boële
9.Epopeja e Njeriut – Mirash e Martin Ivanaj
.
Vepra e Platonit - Përktheu Lazër Radi

Vepra e Platonit – Përktheu Lazër Radi

Mund të gjeni Tre përkthime të Jozef Radit

1.Veç mundem me të dashtë njashtu siç je - 20 poetë lirikë
2.Jeta e nji Njeriu – Giuseppe Ungaretti
3.Kohë e mohueme – Denata Ndreca
.
Lazer Radi / Vepra e Plotë Qershor 2019

Lazer Radi / Vepra e Plotë Qershor 2019

Si dhe Katër vepra të kuruara e redaktuara nga Jozef Radi

1.Alida - novelë nga Dinë Dine
2.Gjyqi i Shopenhauerit – tregime – nga Dine & Adriana Dine
3.Arie të Krisuna – Desantila Qerimaj
4.Linda – Roman i jetës – Adelina Havo
.

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook