Oscar Wilde (1854-1990) – Egoizmi

Oscar Wilde (1854-1900)

Oscar Wilde (1854-1900)

“Egoist s’asht ai që jeton si i pëlqen apo si i do qejfi,

por ai që kërkon prej tjerëve të jetojnë si i pëlqen atij;

dhe altruist asht ai që i lejon të tjerët me jetue ashtu si u pëlqen atyne…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook