Leonardo Voci – Piktori Abstraksionist në një ekspozitë personale

Piktori ekstravaganat Leonardo VociPiktori ekstravaganat Leonardo Voci

Piktori ekstravaganat Leonardo Voci

Leonardo Voci – Piktori Abstraksionist

në një ekspozitë personale

Piktori Abstraksionist Leonardo Voci, mbas 28 vitesh karrierë, i rishfaqet artëdashësve kryeqytetas me një tjetër ekspozitë të tij… Ai do të paraqesë rreth 300 punime të viteve të fundit dhe eksperimentet e tija artistike me lojën magjike të ngjyrave dhe gjendjeve shpirtërore të artistit. 
Kështu, ditën e premte, me 3 dhjetor 2021, në orën 19.00, në hollin kryesor të Muzeut Historik Kombëtar bëhet promovimi i kësaj ekspozite pikture me:
kuratore e bashkëpunëtore, Floriana Odhise Paskalin
Ekspozita do të qëndrojë e hapur prej datës 3 deri më 5 dhjetor 2021.
Ju ftoj ta ndiqni abstraktionizmin artistik të një autori, që është tejet i veçantë në krijimet e tij.
Edhe shumë suksese, zoti Leonardo Voci!
.
Leonard Voci - art abstraksionist

Leonard Voci – art abstraksionist

Leonard Voci - art Abstraksionist 2021

Leonard Voci – art Abstraksionist 2021

Leonardo Voci - Ekspozita e vitit 2021

Leonardo Voci – Ekspozita e vitit 2021

Leonardo Voci - Ekspozita e vitit 2021

Leonardo Voci – Ekspozita e vitit 2021

Leonardo Voci - Ekspozita e vitit 2021

Leonardo Voci – Ekspozita e vitit 2021

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook