Jim Morrison (1943-1971) – Jeta dhe çasti

Jim Morrison

Jim Morrison (1943-1971)

“Shpesh mjafton nji çast i vetëm me e harrue krejt jetën,

por nuk mjafton krejt jeta me harrue nji çast të vetëm!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook