Nyjet-Arkivit për » Jim Morrison «

Jim Morrison (1943-1971) – Shiu

“Disa thonë se shiu asht i shëmtuet, pse nuk e dinë që ai t’lejon me ecë kryenaltë, edhe pse fytyrën ta kanë mbulue lotët…”

Jim Morrison (1943-1971) – Jeta

“S’ka qenë dëshira ime të lindja, prandaj më lini të jetoj ashtu si t’më pëlqejë…” 

Jim Morrison (1943-1971) – Jeta dhe çasti

“Shpesh mjafton nji çast i vetëm me e harrue krejt jetën, por nuk mjafton krejt jeta me harrue nji çast të vetëm!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook