Jean Paul Sartre (1905-1980) – Vetmia

Jean Paul Sartre (1905-1980)

Jean Paul Sartre (1905-1980)

“Kur ndjehesh vetëm,

dhe je krejt vetëm,

tregon se je në shoqni të keqe…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook