George Bernard Shaw – Pse Jo!!!

George Bernard Shaw

George Bernard Shaw

Shumë njerëz i shohin gjanat ashtu siç janë dhe pyesin: Pse…? Unë andrroj gjana që s’ekzistojnë dhe them: Pse jo…!

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook