Nyjet-Arkivit për » Pse Jo «

George Bernard Shaw – Pse Jo!!!

Shumë njerëz i shohin gjanat ashtu siç janë dhe pyesin: Pse…? Unë andrroj gjana që s’ekzistojnë dhe them: Pse jo…!
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook