Faik Konica (1875-1942) – Trimëria dhe urtësia

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942)

“Numri i trimave ka qenë kurdoherë më i madh

ndër njerëz të pagdhendur e të pamësuar,

se ndër njerëz të ditur.

Këta të fundit kanë mjaft shkaqe që ta duan jetën!” [1905] 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook